Jadłospis

02.10.2017 – zupa z fasolki szparagowej – 300 ml

ryż – 120g, paprykarz drobiowy – 120g, surówka z kapusty

pekińskiej – 100g, kompot – 200 ml, owoc

Alergeny: 1,7,8

 

03.10.2017 – rosół z ryżem – 300 ml

ziemniaki – 150g, kotlet schabowy – 100g, sałatka z ogórka

kiszonego z pomidorem – 100g, kompot – 200 ml, owoc

 Alergeny: 1,3,7,8

                                        

04.10.2017 – zupa kukurydziana – 300 ml

kasza jęczmienna – 120g, gulasz wieprzowy – 120g,

surówka z selera – 100g, kompot – 200 ml, owoc

Alergeny: 1,7,8

 

05.10.2017 – barszcz ukraiński – 300 ml

ziemniaki – 150g, filet rybny – 100g, surówka z kiszonej

kapusty – 100g, kompot – 200 ml, owoc

Alergeny: 1,3,4,7,8

 

06.10.2017 – zupa szczawiowa z jajkiem – 300 ml

pierogi ruskie z cebulką – 250g, kompot – 200 ml, owoc

Alergeny: 1,3,7,8

                                       

                                 

 

*Zastrzegamy możliwość zmiany jadłospisu.

*Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. kakao, herbata, dżem, ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty z mięsa) mogą zawierać, śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka łącznie z laktozą, jaj, soi, orzechów, selera i gorczycy.

 

 

                    

                   

Skip to content